Prednosti korišćenja Cloud-a

Naime, Cloud je bezbjedno i ekonomično rješenje koje predstavlja zamjenu za skupu IT infrastrukturu potrebnu za poslovanje Vaše firme. Korišćenjem ovog servisa dobijate mogućnost da pristupite svojim aplikacijama, servisima i poslovnim podacima s bilo kojeg mjesta i bilo kojeg uređaja koji ima pristup Internetu.

Takođe uz pomoć ovakvog sistema poslovanja, imate sigurnost od toga da će Vam serveri uvijek raditi, dostupni 24 časa dnevno, kao i to da ni u jednom trenutku Vaše poslovanje neće biti ugroženo.

Sa ovim rješenjem ne morate više brinuti o zaštitnim kopijama (backup) podataka. Sistem je takođe zaštićen najsavremenijim antivirus rješenjima te su Vaši podaci apsolutno sigurni.

Najbolje je što za Cloud uslugu, plaćate prema obimu korišćenja. Prema vašim potrebama postojeće resurse možete uvećavati ili smanjivati, a samim tim i ostvariti značajne uštede.


Podizanje kvaliteta poslovanja

Kompanije koje su svoje poslovanje povjerile Cloud sistemima, obezbijedile su sebi više vremena da se posvete svojim korisnicima i poslovnim ciljevima. Osim uštede u inicijalnim troškovima, skratili su vrijeme implementacije novih poslovnih rješenja, a na raspolaganju imaju kvalitetnu LANACO tehničku podršku.


Bezbjednost podataka

Implementacija serverskih i data centar sistema iziskuje detaljno planiranje, nabavku skupe opreme uspostavljanje odgovarajuće klimatizacijske i energetske infrastrukture i dug period isporuke i instalacije. Podaci u okviru LANACO Cloud usluga su koja je u potpunosti zaštićeni od otkaza opreme, prekida u napajanju ili slučaja vremenskih nepogoda. Vaši podaci su u okviru osnovnih paketa zaštićeni po principu kopije od prethodnog dana.

U slučaju da vaše poslovanje iziskuje kvalitetniji nivo zaštite po principu kontinualne zaštite podataka u svakom trenutku, ili čak povratak podataka u određenom momentu u prošlosti, u prilici smo da vam ponudimo dodatne LANACO cloud BaaS opcije.

LANACO Cloud je pod budnim (24/7) nadzorom našeg operativnog centra, i u okviru našeg modernog data centra za zaštitu mreže i Cloud sistema koristimo opremu i softvere posljednje generacije. I ono najbitnije, podaci u okviru LANACO Cloud usluga su enkriptovani i pristup je obezbijeđen samo Vama kao korisniku sistema.


Niži inicijalni troškovi

Po implementaciji ovakvih rješenja neophodno je obezbjediti i kvalitetne stručnjake koji će brinuti o tome da vaš sistem ne stane sa radom, jer bilo kakav prekid iziskuje indirektne troškove kroz prekid u radu sa vašim korisnicima ili gubitka podataka u najgorem slučaju.

Cloud servis koji bi nadomjestio ovakav kompletan sistem je moguće konfigurisati prema vašim potrebama, i pustiti u rad u roku od par dana. Plaćanje servisa je prema utrošku čime je inicijalni trošak sveden na minimum.


Brza i laka implementacija

Strah Vas je preći na Cloud usluge, upravljati njima i brinete se da će proces dugo trajati? Tu smo da vas razuvjerimo! Pružamo vam mogućnost da uz našu pomoć definišete uslugu koja vama odgovara i istu besplatno testirate na svojim procesima. Šta god odlučili tokom testiranja, pa i samog ugovora o Cloud uslugama, možete se odlučiti da svoje poslovanje vratite na staro bez ikakvih posljedica. Upravo zato kako biste spriječili, a ne liječili, LANACO Cloud Vam omogućuje vrlo jednostavnu implementaciju uz pomoć našeg stručnog tima.

Vaše je da odaberete paket po mjeri koji odgovara Vašem poslovanju i da imate sve na jednom mjestu.


Podrška 24/7

Naši korisnici imaju različite vrste poslovanja i saradnju sa različitim partnerima. Upravo zato, podrška LANACO Cloud servisa dostupna Vam je 24 časa dnevno, svih sedam dana u sedmici, a tu je tim naših stručnjaka koji će Vam pomoći da sve nejasnoće riješite uz pomoću njih.

Naša prednost je u tome što se oslanjamo na sopstvene stručnjake sertifikovane kod najvećih svjetskih proizvođača opreme i softvera, te Vam i za najkomplikovanije zahtjeve možemo pružiti rješenje.


Oblak po vašoj mjeri

LANACO Cloud vam osim promo paketa, koje možete naći na našoj veb stranici www.lanacocloud.com nudi i fleksibilnost da u saradnji sa našim stručnjacima, sklopite infrastrukturu prema sopstvenim potrebama.

Tipovi usluga LANACO Cloud-a

Izaberite uslugu koja odgovara vašem poslovanju.

Infrastructure as a Service - IaaS

IaaS je servis koji omogućava iznajmljivanje IT resursa ili povećanje postojećih kapaciteta. Kao korisnik ovog sistema Cloud-a ne morate da razmišljate o održavanju opreme za servere.

više informacija

Backup as a Service - BaaS

BaaS omogućava backup podataka dostupan u svakom trenutku našim korisnicima, gdje pravimo rezervne kopije njihovih podataka, a oni imaju uvid u njih u svakom momentu.

više informacija

Disaster Recovery as a Service - DRaaS

Cloud DRaaS usluga može Vam pomoći da svoje postojeće servise obezbijedite od neplaniranih otkaza uslijed kvarova na vašoj opremi, prekida u internet linkovima ili vremenskih nepogoda.

više informacija