Tipovi usluga LANACO Cloud-a

Izaberite uslugu koja odgovara vašem poslovanju.

IaaS
Infrastructure as a Service

IaaS je servis koji omogućava iznajmljivanje IT resursa ili povećanje postojećih kapaciteta. Kao korisnik ovog sistema Cloud-a ne morate da razmišljate o održavanju opreme za servere.

LANACO Cloud IaaS nudi Vam:

  • Jednostavnost implementacije
  • Stabilnost resursa prema Vašoj potrebi
  • Kvalitetnu podršku unutar BiH

BaaS
Backup as a Service

BaaS omogućava backup podataka dostupan u svakom trenutku našim korisnicima, gdje pravimo rezervne kopije njihovih podataka, a oni imaju uvid u njih u svakom momentu.

U zavisnosti od želja i potreba korisnika, biraju se vremenski intervali kada će se praviti rezervne kopije podataka (backup), ali i tim stručnjaka iz LANACO-a može dati svoje sugestije, kada je u pitanju ovaj servis. Elektronski podaci u današnjem poslovanju postaju vrijedniji od novca, i dešavalo se da gubitak podataka kompanije može dovesti do gašenja.

Bilo da je vaš informacioni sistem na vašoj lokaciji, ili da se nalazi u nekom Cloud sistemu poput LANACO Cloud, zaštitna kopija podataka je nešto što morate imati, a možete je dobiti kroz LANACO Cloud BaaS.

DRaaS
Disaster Recovery as a Service

Kontinuitet u radu kompanijama koje se bave pružanjem usluga, direktno utiče na kvalitet i zadovoljstvo korisnika. LANACO Cloud DRaaS usluga može Vam pomoći da svoje postojeće servise obezbijedite od neplaniranih otkaza uslijed kvarova na vašoj opremi, prekida u internet linkovima ili vremenskih nepogoda. Ovom uslugom pružamo Vam mogućnost da osim kontinualnog bekapa podataka u LANACO Cloud, rezervišete dodatne resurse koji bi bili spremni da u kratkom roku preuzmu funkcionalnosti vaše infrastrukture u slučaju neplaniranog otkaza.

Na svjetskom tržištu Cloud usluga možete naći brojne kvalitetne i povoljne ponuđače. LANACO Cloud osim kvaliteta i konkurentnih cijena, nudi Vam garanciju da vaši podaci ostaju u zemlji i uvijek možete računati na lokalnu podršku, od strane više od 30 visoko-stručnih inženjera sertifikovanih za rad na najnovijim tehnologijama.

Više o LANACO Cloud sistemu